Obdarujte své dítě online IT kroužkem

header-post-image.
- 2 minut čtení
IT technologie jsou dnes zastoupeny a využity téměř na každém kroku. Dnes je naprostým standardem, že každý používá telefon, vlastní počítač, tablet a z domova dokáže objednat dárky, přihlásit se na zajímavý workshop, změnit adresu, zaplatit účty nebo třeba rozjet vlastní byznys. Dospělí, mládež a už vůbec dnešní děti si neumí představit svět bez těchto vymožeností. Pokud jim začnete vyprávět o tom, jak tomu bylo kdysi, pomalu vám neuvěří. Svět se prostě mění a ruku v ruce s ním i náš život.
Pro dnešní děti je tedy velmi důležité, umět se orientovat a vůbec pracovat s těmito zařízeními. Je to potřeba již v rámci studia a jednou se s těmito požadavky setkají i v práci. Také každý ví, že lidé, kteří rozumí IT, se umí na život velmi dobře zajistit. Vyznat se v nulách a jedničkách je zkrátka um, která otevře vašim dětem skvělé možnosti.
<snippet>{"button":{"href":"https://vzdelanibudoucnosti.cz/krouzky-pro-deti","title":"Přejít na kroužky pro děti"}}</snippet>

Proč zvolit online kurz

Programovací jazyk se může jevit jako něco velice složitého. Samé závorky, lomítka, znaky. Kdo se v tom má vyznat. Vždyť ty děti to ani nemůžou pochopit. Ale věřte, že je to právě naopak. Ve školním věku je ideální doba začít. Pokud vaše děti zajímává svět internetu, jak to vše funguje a baví jej sledovat třeba i nějaké youtubery, videa na Twichy, výuková videa nebo prostě se jen zajímají o tento svět a fascinuje jej, je více než vhodné to podporovat.
Programování pro děti je postaveno na trochu jiných principech, než je tomu pak u dospělé populace. Online kroužky, které vedeme, děti baví. Naučí se samostatnosti, začnou se dívat na věci i z jiné perspektivy, dotahovat projekty do konce, a hlavně se skutečně naučí hodnotnou věc, kterou mohou nadále rozvíjet a používat. Navíc nikam nemusí chodit. Vše zvládnout z pohodlí domova.

Online kroužky, které rozvinou potenciál vašeho potomka

Jedná se o vzdělání budoucnosti, a tomu odpovídá i název našeho webu. Děti učíme mnohým jazykům a dovednostem. V našich online kroužcích pochopí:
  • Python
  • 3D tisk a modelování
  • JavaScript
  • Arduino
  • Micro:bit
  • Scratch
  • Minecraft Education Edition

Kurz věnujte jako dárek

Pokud tedy stále ještě hledáte čím vaše dítě potěšit, jak mu pomoci v rozvoji, smysluplně jej zaměstnat ve volném čase a umožnit mu náskok před vrstevníky, neváhejte ani chvilku. Náš kurz lze nadělit i jako dárek pomocí voucheru. Tak jej můžete věnovat na narozeniny, svátek, za vysvědčení, pod stromeček nebo jen tak za píli a snahu ve škole.
Investujte do svých dětí chytře. To, co se v mládí naučí, jim už nikdo nevezme a oni z toho budou těžit po zbytek života.