Trainee programy – IT výuka pro vaše děti

header-post-image.
- 2 minut čtení
Chcete vaše dítě přihlásit na smysluplný kroužek, který ho opravdu připraví na život? Co takhle IT? Bez IT znalostní se v dnešním světě neobejde skoro nikdo a vypadá to, že to tak bude jen více a více. Naše kroužky zaměřené na IT schopnosti jsou pro děti zábavné a dají jim komplexní průpravu do světa výpočetní techniky. Přihlaste své děti ještě dnes!

Co je to trainee program?

Naše trainee programy jsou nástavbou na naše IT kroužky. Jsou zaměřené na jednotlivé IT obory, které využívají nejnovější technologie a zábavu pro budování schopností v mnoha oblastech IT. Po absolvování programu jsou děti schopné stříhat videa, psát programy v několika jazycích, vytvářet webové stránky nebo třeba efektivně pracovat s umělou inteligencí. Oproti kroužkům nabízejí hlubší a komplexnější vhled do problematiky IT a děti si z něho odnesou vyšší úroveň znalostí.
Začínáme vždy úplnými základy a postupně na nich stavíme až do bodu, kdy si děti zpracují svůj vlastní projekt v daném oboru. Je pro nás velmi důležité, aby si naši žáci výuku užili a odnesli si z ní nejen vědomosti, ale i pozitivní vztah k IT a práci v něm.

Proč se přihlásit?

Naše trainee programy jsou postaveny podle našich dlouholetých zkušeností s IT kroužky pro děti tak, aby děti co možná nejlépe připravily na život a možná i následná IT studia. Jsou ideální volbou když:
  • Vaše dítě chce zkusit IT střední školu a hledáte ujištění, že ho to bude bavit
  • Vidíte u něj velký zájem o PC a chcete, aby mělo šanci ho využít na více, než jen relax
  • Náš kroužek už má za sebou a projevuje zájem o rozšíření znalostí
Pokud vás naše trainee programy zaujaly a chcete svým dětem dát šanci získat rozhled v oboru informačních technologií, přihlásit ho můžete klidně hned teď zde.

Jaké programy nabízíme?

Naše programy jsou komplexní a zabývají se vždy balíčkem souvisejících IT podoborů. Zde je ukázka balíčků nástrojů, které se děti na našich trainee programech naučí využívat.
  • Python, Canva a Loom.
  • Microbit, Minecraft, Scratch a umělá inteligence.
  • HTML, CSS, SQL databáze, Git a webová grafika
  • Youtube, Gimp, Canva, DaVinci, zvuk a video

Další články od Trainee, Trainee program, programování pro děti, IT kroužky, IT výuka, trainee

Python GO

Staň se IT detektivem, vyřeš záhadu a hlavně – najdi pravdu! Online programovací hra pro pokročilé ajťáky i úplné začátečníky. Více v článku nebo na webu PythonGO.cz - 2 minut čtení - čti více
image-[object Object]

Java I

Java je stále velmi žádaným a používaným programovacím jazykem. Máš základy v Pythonu, ale chceš zkusit i něco jiného? S Javou určitě nešlápneš vedle. - 1 minuta čtení - čti více
image-[object Object]

Neuronové sítě

Neuronové sítě v lidském mozku jsou odpovědné za zpracovávání a vyhodnocování přijímaných informací. Něco podobného se snaží napodobit IT a má to neuvěřitelný potenciál především na poli umělé inteligence. Vyzkoušej to taky. - 1 minuta čtení - čti více
image-[object Object]