Veletrh 3Dexpo

header-post-image.
- 1 minuta čtení
Přijďte na největší setkání profesionálů a nadšenců 3D tisku. Zveme vás na 3Dexpo, kterého jsme letos součástí.
Náš stánek najdete v hale č. 6 v PVA EXPO Letňany ve dnech 25. až 27. dubna 2023 a kromě nás potkáte další velké hráče 3D tisku z Čech a Slovenska – výrobce 3D tiskáren, 3D skenerů, filamentů a dalšího příslušenství pro aditivní výrobu.
Ve středu 26. dubna nás čeká oblíbený  Souboj 3D tiskáren, kterého se účastníme. Těšit se můžete i na sdílený tisk, který letos koordinuje PET-MAT. Kromě nich nikdo neví, co se tiskne! Stavět budeme až na výstavě.
Výstava 3Dexpo je jedinou technologickou výstavou, která má vstup ZDARMA. Registrujte se a svou vstupenku dostanete do své  e-mailové schránky. 
Součástí 3Dexpo je i odborná Konference 2023, která se koná 26. dubna od 10 do 16 hodin. Celodenní program si můžete vychutnat za 330 Kč.  
Vstupenky najdete  https://3dexpo.cz/cs/vstupenky/
Konferencí nás provede Boris KEKA a těšit se můžete na opravdu nadupaný program! Probereme kovový 3D tisk pomocí technologií LPBF a EBM, nahlédneme do světa 3D tisku plastů a keramiky, mrkneme na technické simulace, ale také pod pokličku 3D tisku v různých oblastech – architektuře, medicíně, automobilovém průmyslu…
Podrobné informace o výstavě a Konferenci 2023 najdete na https://3dexpo.cz/cs/